Senders

SECCIÓ DE SENDERS

Activitats 2024

DATA LLOC KM
21 GN
18 km
18 FB
Castellgalí-M. Deu de la Salut-Navarcles
15 km
17 MÇ
Navarcles - Artés - Vilarmau
15 km
21 AB
Vilarmau - L'Estany
19 km
19 MG
L'Estany - Vic
21 km
16 JN
Vic - Folgueroles - Tavèrnoles - Savassona
15 km
21 JL
A determinar, depenent de la meteorologia
15 ST
Savassona-St Pere Casserres-Vilanova de Sau
20 km
20 OC
Vilanova de Sau - Tavertet - Rupit
18 km
17 NV
Rupit - Collada Bracons
18 km
15 DS
L'excursió del dinar de Nadal

Enguany iniciem el GR-151 – Camí de l’Abat Oliba, que al llarg de 17 etapes repartides entre 2 anys ens dura del Monestir de Montserrat a Sant Miquel de Cuixà, ja en la Catalunya Nord.

 

Normativa

Excursió per senders o camins degudament senyalitzats de forma permanent o ocasional, amb pendents baixos o moderats que no requereixin cap medi artificial per progressar. El transport serà col·lectiu i transportarà als caminadors a l’inici de l’excursió i els recollirà al finalitzar la mateixa. Es recomana l’ús de calçat amb bon dibuix a les soles, preferiblement botes.

El menjar serà de motxilla i cal preveure també una quantitat suficient d’aigua.

Es preveurà un responsable equipat amb aparell de comunicació al davant i un al final que vetllaran pel correcte desenvolupament de la caminada. En funció del nombre de participants i del recorregut se’n preveurà també algun voluntari enmig, també amb aparell de comunicació.

El preu fixat a cada excursió només correspon a l’import del viatge i al corresponent a l’assegurança d’accidents individual per als no federats. El viatge és cobert per l’assegurança pròpia del medi de transport i el club n’aporta una que cobreix danys a tercers.

Els recorreguts seran d’uns 15-20 km i dependran de les observacions de la sortida prèvia. Normalment es farà també una variant curta de la sortida.