Preguntes freqüents

Informació general

És un circuit al voltant del Parc amb sortida i arribada al Velòdrom d’Horta resseguint un recorregut aproximat de 42,195 km., i  el XXVI Trail-Mitja Marató Parc Collserola amb començament i arribada al mateix lloc i part de l’itinerari comú amb el de la Marató, amb un recorregut aproximat de 21,097 km.

Ambdues proves permeten descobrir la Serra de Collserola caminant o corrent, una veritable illa verda d’unes 8.000 ha, situada entre els rius Besòs i Llobregat, enmig d’una de les àrees urbanes més denses de la mediterrània.

El temps màxim per a completar el recorregut es de 8 hores (11:23 min/km) per a la Marató i de 5 hores 30 minuts (15:39 min/km) per a la Mitja Marató.

A la Marató Trail Collserola trobaràs dues distàncies. Distancia Marató (42k – 1900 d+) i distància Mitja Marató (21k – 900 d+).

Inscripcions

Les participació és oberta a tot el públic major de 18 anys i previa a autorització als majors de 16 anys.

Estigueu atents per no quedar-vos sense dorsal! Obrim inscripcions el proper 8 de juliol a les 09:00.

Les inscripcions es podràn realitzar a través de la web de Championchip a partir del 8 de juliol a les 09:00.

Un cop realitzada l’inscripció, no es retornaran els diners.

Si. Desde el club contractarem una pòlissa d’assegurança per a els possibles accidens que puguin esdevenir, amb les cobertures establertes per la legalitat vigent.

Abans de la cursa

Els dorsals es podràn recollir a la botiga Equipa’t entre el 22 i el 24 d’octubre (17h a 19:30h) i el 25 d’octubre (17h a 20:30h) i el 26 d’octubre (10h a 13h) al local del club. Més informació en aquest enllaç.

El dia de la sortida no s’entregaran dorsals excepte als residents fora del Barcelonès, previa sol·licitud a marato@uechorta.cat.

Per a que algú reculli el teu dorsal, haurà d’aportar una còpia fisica del teu DNI o còpia.

En aquest enllaç, indicant el teu punt de sortida et suggerirà les diferents opcions. La nostra recomanació, és el transposrt públic (Metro Línia 3, Estació Mundet. Bus  27, 60, 75, H4, V23 i M19).

El Velòdrom d’Horta disposa d’un aparcament no vigilat amb places limitades. La nostra recomanació, és desplaçar-se amb transport públic.

Tan sols l’equip personal indispensable, incloent el xip per a la cursa.

Recorda que per garantir un cronometratge correcte, el xip ha d’anar col·locat a la sabata del participant (cordons o tancament adhesiu de velcro) o com a màxim a 30 cm del terra.

Els tracks així com a info extra de la cursa la podràs trobar a l’apartat de la web

Si, disposeu d’un  Servei gratuït de guardaroba just al costat de la sortida i arribada de les curses. 

 

Durant la cursa

Les carreres estan balissades en tot el seu recorregut mitjançant equipament fixe amb plaques metàl·liques verdes i una fletxa de direcció.

Hi haurà avituallament líquid i sòlid als punts de control (aproximadament cada 5km. ) i a l’arribada de la cursa.  

Es permet escoltar música fent servir auriculars sempre que sigui segur fer-ho. Els auriculars HAURAN de treures al creuar carreteres, al estar a algun punt de control o al apropar-se o adelantar a qualsevol membre de l’equip de voluntaris / seguretat.

Finalitzada la cursa

Si que la tindràs, la foto finisher i alguna més! Les podràs trobar de manera gratuïta a la nostra web!.

Hi haurà podi per les categoría tant femenina com masculina, tant absolut com sènior . Total 4 podis i 12 premiats.

Al tractarse d’una entitat sense ànim de lucre, aquestes proves no compten amb premis en metàl·lic.

Samarreta Edició 2024
Samarreta Edició 2024