Marató i Mitja Marató de Collserolla

- EN ACTUALITZACIÓ -

Estem treballant per afegir tota la informació necessària, disculpin les molèsties.

XXVI MARATÓ PARC DE COLLSEROLA - XXIV MITJA MARATÓ PARC DE COLLSEROLA

23 D'OCTUBRE 2022

El XXVI Itinerari-Marató Parc de Collserola és un circuit al voltant del Parc amb sortida i arribada al Velòdrom d’Horta resseguint un recorregut aproximat de 42,195 km

El XXIV Itinerari-Mitja Marató Parc de Collserola amb començament i arribada al mateix lloc i part de l’itinerari comú amb el de la Marató, te un recorregut aproximat de 21,097 km

Ambdues proves permeten descobrir la Serra de Collserola caminant o corrent, una veritable illa verda d’unes 8000 Ha, situada entre els rius Besòs i Llobregat, enmig d’una de les àrees urbanes més denses de la mediterrània.

Recórrer a peu aquest espai natural és la millor manera de gaudir-ne. Caminant-hi podem conèixer els seus secrets: arbres, fauna, fonts, etc, …, petites recompenses que fan més bonic el camí.

La Marató de Collserola pretén ser una prova d’impacte zero a la natura; aquest any s’eliminaran els residus plàstics. Cada participant rebrà un got reutilitzable per fer-lo servir durant la prova.

Quant la senyalització, a més del marcatge permanent del recorregut, hi trobareu marques biodegradables i d’altres en paper que l’Organització retirarà en acabar la prova.

Aquest any encetem l’opció de participar de manera virtual. Seguint el marcatge permanent dels itineraris i les traces que es poden descarregar de la pàgina web https://uechorta.net/marato, els participants que s’hagin inscrit i enviïn el report de Wikiloc (o en format GPX) a marato@uechorta.cat apareixeran a la classificació virtual i rebran una bossa del corredor igual que la dels participants del dia de la cursa.

Preus i inscripcions

Juliol, Agost i Setembre:

  • Mitja Marató, 35€
  • Marató, 40€

Octubre:

  • Mitja Marató, 40€
  • Marató, 45€

Cursa virtual:         25€

Compra del xip:        4€ (pels qui no en tinguin)

Aquest any no s’ofereix el xip de lloguer per que hem arribat a un acord de preus de compra amb Championchip amb gairebé un 50% de descompte.

RECOLLIDA DOCUMENTACIÓ I DORSALS:

Els dorsals, full de ruta i bossa del corredor, es podran recollir:

  • Del 18 al 20 d’octubre, a la botiga d’esports de muntanya EQUIPA’T a la plaça Pau Claudel, n º 2 (metro Virrei Amat, línia blava) de 17,00 a 20,30 hores.
  • El dia 21 d’octubre de les 17 a les 21h i el dia 22 d’octubre de les 10 a les 14 i de les 16 a les 19, a la seu de la nostre entitat, carrer Pintor Mir, 16 baixos.
  • EL DIA DE LES PROVES NO S’ENTREGARAN DORSALS, excepte les inscripcions de corredors residents fora de la comarca del Barcelonès (municipis de Barcelona, Badalona, Sant Adrià, Hospitalet i Santa Coloma) els quals hauran de fer la sol·licitud de recollida del dorsal el dia de la sortida, enviant un correu electrònic a marato@uechorta.cat abans del dia 21/10/2019 a les 22 hores.
  • Els inscrits entre els dies 17 i 19 d’octubre, hauran de recollir el dorsal el dissabte dia 22 a la seu de la nostra entitat (c/ Pintor Mir, 16 de Barcelona).

Mesures Covid-19

En actualització…

La Mitja Marató

SORTIDA: Sortida 9h Velòdrom d’Horta

DESNIVELL POSITIU APROX: 892M

PERFIL: 

MAPA DEL RECORREGUT:  Veure mapa

Resultats Mitja Marató Collserola 2022

Contacte

Fotografies Edició 2021

Fotografies de l’esdeveniment per part de RUNKM.
Clic sobre el botó inferior per a accedir a totes les fotos de la marató de Collserola.

Col·laboradors

Amb el suport de