04 – Senders

SECCIÓ DE SENDERS

Activitats 2022

DATA LLOC
16 GN
El Garraf
20 FB
Alt Camp
13 MÇ
El Priorat
10 AB
El Priorat
15 MG
Empordà-Rosselló (L'Albera) (*)
19 JN
Empordà
16-17 JL
GR-11 Ruta pirenàica
18 ST
Tarragonès -Baix Camp
16 OC
La Noguera (**)
20 NV
El Bages
18 DS
La excursió del dinar de Nadal

Normativa

Excursió per senders o camins degudament senyalitzats de forma permanent o ocasional, amb pendents baixos o moderats que no requereixin cap medi artificial per progressar. El transport serà col·lectiu i transportarà als caminadors a l’inici de l’excursió i els recollirà al finalitzar la mateixa. Es recomana l’ús de calçat amb bon dibuix a les soles, preferiblement botes.

Es preveurà un responsable equipat amb aparell de comunicació cada 10 participants que vetllarà per al correcte desenvolupament de la marxa i un socorrista titulat , equipat amb farmaciola de primers auxilis, serà present durant tota l’activitat.

El preu fixat a cada excursió només correspon a l’import del viatge i al corresponent a l’assegurança d’accidents individual per als no federats. El viatge és cobert per l’assegurança pròpia del medi de transport i el club n’aporta una que cobreix danys a tercers.

El recorregut serà d’uns 15-20 km i dependrà de les observacions de la sortida prèvia.
(*)La serra de l’Albera és el principal contrafort oriental dels Pirineus. Es un conjunt muntanyós situat entre les planes de l’Empordà i el Rosselló, que s’estén al llarg d’uns 25 km pels municipis de Vilamaniscle, Cantallops, Colera, Espolla, Garriguella, La Jonquera, Llançà, Port-Bou, Rabós i St. Climent Sescebes.
(**) A la Noguera trobarem les millors etapes del GR-3 de la provincia de Lleida.